Activiteiten in en om het Vakantiehuis

In en om vakantiehuis De VertoeverEi is er ook genoeg te doen zodat je je geen moment hoeft te vervelen!

Biljart 

Daag elkaar uit met een potje biljarten. Dit is een toppenbiljart, een spelvorm waarbij je 1 tegen 1 of 2 tegen 2 kan spelen. Het ene team speelt met 5 rode ballen en het andere team met 5 witte ballen. De bedoeling is om als eerste je eigen ballen weg te spelen. Ieder speelt om beurt. 

Sjoelen

Ben jij het beste met sjoelen? Ga de strijd aan met elkaar en probeer zoveel mogelijk punten te halen.

Darten

Je kunt buiten, volledig overdekt en wanneer je maar wilt een potje darten. Het dartbord heeft een rand die 360 graden verlicht is waardoor je ook ’s avonds kunt darten.

Pingpong

In de frisse lucht je vrienden uitdagen om te pingpongen? Bij De VertoeverEi kan het allemaal. Buiten in de tuin staat een pingpongtafel waar je de strijd aan kunt gaan.

Voetbal

In de grote tuin van De VertoeverEi kun je heerlijk voetballen. De doelen op het gras mogen natuurlijk verplaatst worden als je een eigen speelveld wilt maken. 

Gezelschapsspellen 

De VertoeverEi heeft gezelschapsspellen voor jong en oud.

Speel een bordspel, kaart met je vrienden of speel een familiespel met een hapje en een drankje. Alles is hier mogelijk.
Voor de kleintjes onder ons zijn er ook kleurpotloden en kleurplaatboeken. 

Boeken

Voor de fanatieke lezer is De VertoeverEi het juiste adres. Wij hebben een ruim aanbod aan boeken in alle genres voor jong en oud. Bij de open haard, op het terras, in de tuin of ’s avonds in bed? Je kunt hier in alle rust een boek lezen.