Het Vakantiehuis

De VertoeverEi is een luxe vakantieboerderij in Hunsel, een klein kerkdorp in Midden-Limburg. Het huis is van alle gemakken voorzien zodat u zorgeloos kunt genieten. Een authentieke woning, die voorheen bestemd was als boerderij, omgetoverd tot een luxe woonboerderij.

Binnen-en buitenfaciliteiten zoals een grote moderne keuken, twee prachtig afgewerkte badkamers, ruime woonkamers, binnen en buiten een houtkachel en een ruim 13 meter overdekt buitengedeelte die voorzien is van een barbecue. We nemen u hieronder kort mee in de faciliteiten van de VertoeverEi.

Een modern uitgeruste keuken met een Quooker kraan, een fornuis, vaatwasser, oven en genoeg opbergruimte. Er zijn 2 ruime woonkamers met schuifdeuren die toegang bieden naar het overdekt terras. Beide woonkamers zijn voorzien van een SMART-TV. Dus of je nu even kort TV wilt kijken of een filmavondje ervan wilt maken alles kan. Ook heeft U de beschikking over een wasmachine en droger, wel zo handig!

Het huis heeft 5 ruime 2 persoons slaapkamers; 4 boven met extra bedden en 1 op de benedenverdieping. Ruimte voor 14 personen dus! Elke slaapkamer is voorzien van een SMART-TV en het hele huis beschikt over WiFi.

Boven bevindt zich een luxe badkamer met toilet, douche en ligbad. Ook beneden is een doucheruimte aanwezig. Het overdekt terras beschikt over een tuin- en loungeset, barbecue en vuurkorf. Parkeerplaatsen voor auto en fiets zijn op eigen terrein aanwezig dus je hoeft niet ver te lopen en te sjouwen met je bagage, je vakantie begint al als je aankomt.

De VertoeverEi is een plek voor mens én dier en daarom zijn huisdieren toegestaan.

Iemand uitdagen voor een potje biljarten? Het kan bij de VertoeverEi allemaal!

En mocht U nu een dag zonder ideeën hebben (wij kunnen het ons nauwelijks voorstellen), dan kunt U altijd terecht bij ons. Wij kennen de omgeving op ons duimpje en vertellen U graag de verborgen plekjes in de buurt.