Een wafelbakpakket om samen van te smullen!

De VertoeverEi heeft iets leuks voor jou! Boek nu je verblijf en je krijgt van ons een wafelbakpakket cadeau. Bak heerlijke hartjeswafels met verse ingrediënten. Lekker om op tafel te zetten en heerlijk om samen van te smullen. Smakelijk!

Herfst bij De VertoeverEi

Laat je verrassen, verwonderen en inspireren door de warme kleuren van de herfst. De VertoeverEi is de ideale plek om optimaal te genieten tijdens de herfstvakantie. Door onze ligging, in het hart van Limburg, biedt het je de mogelijkheid om te wandelen en fietsen op de vele routes en knooppunten die onze provincie kent. Ook kruisen deze routes met België en Duitsland, waardoor je er zomaar een internationale route van kunt maken. Lekker wandelen met de hond is ook heerlijk in een van de vele omliggende bosgebieden.

Kerst staat voor de deur bij De VertoeverEi

De feestmaand is weer begonnen. De kerstkriebels komen langzaam weer omhoog en het warme gevoel van samenzijn met familie en vrienden komt steeds dichterbij. Een heerlijke winterwandeling door het prachtige Limburg, een lekkere kop warme chocolademelk met slagroom of ´s avonds lekker onder de dekens kruipen op de bank bij onze open haard. Niets is hier té gek! Kom genieten van al het moois wat De VertoeverEi te bieden heeft. Tot snel!

Abonneer op