Een wafelbakpakket om samen van te smullen!

De VertoeverEi heeft iets leuks voor jou! Tegen betaling van € 7,50 kunt U dit heerlijke pakket bijboeken.

Bak heerlijke hartjeswafels met verse ingrediënten. Lekker om op tafel te zetten en heerlijk om samen van te smullen. Smakelijk!

Zomer bij De VertoeverEi

Laat je verrassen, verwonderen en inspireren door de warmte van de zomer. De VertoeverEi is de ideale plek om optimaal te genieten tijdens de zomervakantie. Door onze ligging, in het hart van Limburg, biedt het je de mogelijkheid om te wandelen en fietsen op de vele routes en knooppunten die onze provincie kent. Ook kruisen deze routes met België en Duitsland, waardoor je er zomaar een internationale route van kunt maken. Lekker wandelen met de hond is ook heerlijk in een van de vele omliggende bosgebieden. Kortom, genoeg redenen om de zomervakantie bij De VertoeverEi door te brengen.

Kerst bij De VertoeverEi

Als de feestmaand is begonnen komen de kerstkriebels  langzaam weer omhoog en het warme gevoel van samenzijn met familie en vrienden komt steeds dichterbij.

We toveren de VertoeverEI  dan om in kerstsfeer. .We gaan voor U de kerstboom zetten en maken het met lampjes gezellig binnen.

Abonneer op